Zoek
Sluit dit zoekvak.

Over Little & Cool

Eigenaresse Nadèche woont samen met haar man, zoontje Sem en dochter Nikki in het pittoreske dorpje Vreeland. Voorheen was zij werkzaam als bloemist, maar na de geboorte van haar zoon is ze begonnen met het ontwerpen en maken van babykleding voor haar eigen kleine. Wat voor haar begon als hobby is al snel wegens groot succes uitgelopen tot een eigen merk. Zo werd in maart 2018 het label Little & Cool officieel geboren!

Inmiddels heeft Little & Cool een heel team, waaronder natuurlijk hele goede coupeuses! Alle producten van ons eigen label worden in Nederland geproduceerd, daardoor kunnen we snel schakelen en met de laatste mode en trends meegaan… Wij werken met hoogwaardige kwaliteitsstoffen. Naast kleding is Little & Cool de laatste jaren ook uitgebreid met verzorgingsproducten voor je kleintje, beddengoed en hippe accessoires. Van Speentje tot super zachte dekentjes, bij ons kun je terecht!

Veel shop plezier!

Liefs,
Team Little & Cool

 

Nieuwsbrief

Wil je als eerste op de hoogte  zijn van de nieuwste items, sale en kortingsacties? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!